-8.10.2021-
EVANKELINEN SYYSPÄIVÄ JA TOVERIPÄIVÄ
Loimaan evankelisella kansanopistolla
la 16.10.2021

”Ja halatkaa niin kuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa.” (1.Piet.2:2)

13:00 Kahvi
13:30 Juhlakurssien tapaaminen
14:00 Juhlakurssien esittäytyminen + Siionin Kanteleen lauluja, säestys Maritta Mensalo. Puheet Juha Santala, Jouni Mensalo. Juonto Eino Knuutila.
15:30 Toveriliiton vuosikokous
– Käsitellään yhdistyksen sääntöuudistus sekä sääntömääräiset asiat.
16:15 Päivällinen
17:30 Lähetyksen iltajuhla. Ville Auvinen, Tuomas Lankinen.

-8.10.2021-
KUTSU

Loimaan Evankelisen Kansanopiston Toveriliitto ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Aika: lauantaina 16.10.2021 klo 15.30.
Paikka: Loimaan evankelinen kansanopisto ( Opistontie 4, Loimaa).

Käsiteltävät asiat

• Yhdistyksen hallituksen valmistama sääntömuutosesitys yhdistyksen uusiksi säännöiksi
  • Muut sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!

Loimaan Evankelisen Kansanopiston Toveriliitto ry:n hallitus

7.3.2021
Loimaan evankelisen kansanopiston toveriliiton perinteiset Toveripäivät (Evankeliset Maalispäivät) joudutaan tänäkin vuonna valitettavasti siirtämään myöhempään ajankohtaan vallitsevan korona-epidemia -tilanteen vuoksi. Toveripäivät on perinteisesti pidetty maaliskuun toisena viikonloppuna, mutta toivomme ja rukoilemme, että epidemiatilanne helpottuisi ja Toveripäivät saataisiin pidettyä myöhemmin tänä vuonna. Seuraa tilannetta täältä Toveriliiton nettisivulta ja Facebook-sivultamme.